Lyhenteet

Verkkokauppa

Käyttöliittymän kieli: Suomeksi In English

SFS-kauppa / Online-palvelu

SFS Online - standardit aina ajan tasalla

SFS Online on internetissä toimiva palvelu, jossa käyttäjä lukee standardeja kirjautumalla selaimella omaan kokoelmaansa. Standardit ovat aina ajan tasalla ja käytettävissä internetissä 24/7. SFS Online päivittyy säännöllisesti, joten käyttäjällä on aina luettavissaan uusin versio tilaamistaan standardeista.

SFS Onlineen voit itse valita tarvitsemasi standardikokoelman aihealueittain ja/tai yksittäin. Palveluun on mahdollista liittää SFS-, IEC-, ISO- ja ASTM-standardeja.Haluatko kokeilla online-palvelua?

Jos haluat kokeilla online-palvelua, voit kirjautua palvelun esittelyversioon.

tunnus: demo
salasana: salasana

Tarjouspyyntö standardikokoelmasta?

Jos kiinnostuit online-palvelusta, voit pyytää tarjouksen haluamasi standardikokoelman online-käytöstä.

Tarjouspyynnön tekemista varten sinun tulee rekisteröityä ja kirjautua SFS:n verkkokauppaan. Voit myös olla yhteydessä SFS:n asiakaspalveluun sähköpostitse sales@sfs.fi tai p. 09 1499 3353. Kerromme mielellämme lisää.

,SFS Online on vuosimaksuun perustuva palvelu, jossa käyttäjä lukee standardeja kirjautumalla selaimella omaan kokoelmaansa. Standardit ovat aina ajan tasalla ja käytettävissä internetissä 24/7. SFS Online päivittyy säännöllisesti, joten käyttäjällä on aina luettavissaan uusin versio tilaamistaan standardeista.

SFS Onlineen voit itse valita tarvitsemasi standardikokoelman aihealueittain ja/tai yksittäin. Palveluun on mahdollista liittää SFS-, IEC-, ISO- ja ASTM-standardeja.

Palvelun käyttäjä, näin kirjaudut

Jos olet jo Online-palvelun käyttäjä, voit kirjautua palveluun osoitteessa online.sfs.fi

Lataa online-palvelun ohje (pdf, 0.17 Mt)