Lyhenteet

Verkkokauppa

Käyttöliittymän kieli: Suomeksi In English

SFS-kauppa / Tietoa standardeista

Tietoa standardeista

Jos haluat löytää oman alasi standardeja tai tarkistaa jonkin standardin tietoja, kannattaa ottaa yhteyttä SFS:n tietopalveluun. Asiantuntijamme selvittävät esimerkiksi standardien voimassaolon tai tekeillä olevien standardien tilanteen. Standardien sisällöistä vastaavat tahot yhteystietoineen löytyvät kätevästi Tietopalvelun avulla. Laajat standardiselvitykset toteutamme maksullisena palveluna.

Tietopalvelu vastaa kysymyksiin arkisin klo 8–16 numerossa 09 1499 3455 sekä sähköpostitse info@sfs.fi

SFS:n tietopalvelu tarjoaa myös erilaisia seurantapalveluja, joiden avulla pysytte ajan tasalla omaa yritystänne ja tuotteitanne koskevista standardeista:

  • SFS-update seuraa standardeja ehdotuksesta kumoamiseen
  • Uudet SFS-julkaisut kertoo uusista standardeista 12 krt/vuosi
  • CEN InfoPro -palvelun avulla pysytte ajan tasalla CENin jäsenmaiden kansallisista standardeista
  • SFS:n kirjaston kokoelmat ovat käytettävissä arkisin klo 8-16 osoitteessa Malminkatu 34, Helsinki. Tervetuloa.

Lisätietoja SFS:n tietopalveluista saat kotisivuiltamme www.sfs.fi.

Ajankohtaista sosiaalisessa mediassa

Ajankohtaista tietoa standardeista ja standardisoinnista voit seurata sosiaalisessa mediassa. SFS on läsnä:

Taustatietoa standardeista ja standardisoinnista

Jos haluat tutustua tarkemmin standardien rakenteeseen, niiden käyttämisen hyötyihin tai olet kiinnostunut standardien laadinnasta, kannattaa tutustua esitteisiin ja videoihin, joita löytyy SFSedu.fi -sivustolta ja SFS:n kotisivuilta

Osallistu, vaikuta, kommentoi

Kun haluat vaikuttaa ja osallistua standardisointiin, ota yhteyttä SFS:ään (sfs@sfs.fi tai puh. 09 149 9331). SFS ja sen toimialayhteisöt perustavat seurantaryhmiä ja komiteoita sidosryhmiä kiinnostaville alueille.

Lausuntopyyntöpalvelun voit kommentoida standardiehdotuksia. Lausuntopyyntöpalvelu tuo standardiehdotukset avoimesti kaikkien tutustuttavaksi ja kommentoitavaksi. Rekisteröidy käyttäjäksi, niin pääset arvioimaan standardiehdotuksia ja voit kommentoida niiden sisältöä. Rekisteröitymällä palveluun saat myös jaettua standardiehdotuksia kollegallesi ja haastettua muita mukaan.