Lyhenteet

Verkkokauppa

Käyttöliittymän kieli: Suomeksi In English

SFS-kauppa / Ajankohtaista / Korroosionestomaalauksen uudet standardit

Korroosionestomaalauksen uudet standardit

Korroosionestomaalauksella suojataan metalli korroosiolta ja saadaan kohteelle haluttu ulkonäkö. Uusittu standardi SFS-EN ISO 4624:2016 auttaa arvioimaan maalien ja lakkojen tarttuvuutta vetokokeella. Metallipintojen maalauksessa standardien käytöllä on pitkät perinteet. Esimerkiksi pinnoitteiden ominaisuuksien arviointiin on olemassa kansainvälinen standardisarja SFS-EN ISO 4628, joka on nyt uudistettu.

SFS-EN ISO 4624:2016 Maalit ja lakat. Tarttuvuuden arviointi vetokokeella
65,60 € (alv 0%), 81,34 € (alv 24%)
Vahvistettu 15.04.2016, kieli: suomi/englanti

Kansainvälinen standardi SFS-EN ISO 4624:2016 on toinen kahdesta standardista, joissa esitetään menetelmiä maalien, lakkojen tai vastaavien tuotteiden yksikerros- tai monikerrosyhdistelmien tartunnan arvioimiseksi. Arvioinnissa mitataan kohtisuoraan alustaan nähden kohdistuva minimi vetojännitys, joka tarvitaan irrottamaan tai murtamaan pinnoite. Toinen kyseessä oleva kansainvälinen standardi tartuntaominaisuuksien arvioimiseksi on SFS-EN ISO 2409 Maalit ja lakat. Hilaristikkokoe.

SFS-EN ISO 2409 Maalit ja lakat. Hilaristikkokoe
71,50 € (alv 0%), 88,66 € (alv 24%)
Vahvistettu 06.05.2013, kieli: suomi/englanti

Standardin SFS-EN ISO 4628 ensimmäinen osa määrittelee järjestelmän virheiden määrän ja koon sekä muutosten voimakkuuden merkitsemiseen ja esittää pääpiirteissään standardissa ISO 4628 käytetyn järjestelmän yleiset periaatteet. Muissa osissa esitetään kuvastandardeja tai muita tapoja määrätyn tyyppisten virheiden arviointiin. Perustana on käytetty, niin pitkälle kuin mahdollista, jo olemassa olevia arviointimenetelmiä.

Lisätietoja

Kemesta ry
Jouni Valtanen
Puh. 09 172 841 (vaihde)
etunimi.sukunimi@kemesta.fi

Tietoa uusista julkaisuista

Jos haluat SFS:n markkinointikirjeet mieluiten sähköpostitse, käythän tilaamassa uutiskirjeet sinua kiinnostavista aihealueista SFS:n kotisivuilta.

Voit seurata meitä myös sosiaalisessa mediassa. Olemme näissä kanavissa:

Twitter Twiittaamme käyttäen hastageja: #standardeista #sfsedu

LinkedIn

SlideShare: esittelykalvoja

Issuu: näköislehdet ja esitteet

Facebook