Lyhenteet

Verkkokauppa

Käyttöliittymän kieli: Suomeksi In English

SFS-kauppa / Ajankohtaista / SFS-EN 16686 Osteopatiapalvelut

Osteopatiapalveluille yhteiseurooppalaiset laatuvaatimukset

Osteopatiapalveluita koskevat vaatimukset ja suositukset määritellään juuri julkaistussa eurooppalaisessa standardissa SFS-EN 16686.

Potilaille on taattava laadukas osteopaattinen hoito ja hyvät hoitokäytännöt. Osteopatiapalveluita koskevat vaatimukset ja suositukset määritellään juuri julkaistussa eurooppalaisessa standardissa SFS-EN 16686. Tavoitteena on, että asiakkaat voivat luottaa osteopaatin antaman hoidon tasalaatuisuuteen eri organisaatioissa ja eri maissa. Lisäksi standardissa määritelty termistö helpottaa viestintää asiakkaiden ja kollegoiden kanssa.

SFS-EN 16686 Osteopatiapalvelut
95,60 € (alv 0%), 118,54 € (alv 24%)
Vahvistettu 10.08.2015, kieli: suomi/englanti

Tämä standardi auttaa tuottamaan kliinisiä palveluja, jotka ovat korkealaatuisia, turvallisia, eettisiä ja hyödyttävät potilasta. Kannattaa siis tutustua, miten voitte hyödyntää standardissa kuvattavia suosituksia ja vaatimuksia.

Julkaisussa käsitellään palvelun tarjoajan harjoittamaa osteopaattista diagnoosia ja hoitoa. Standardi luo perusvaatimukset osteopatiapalveluille: se määrittelee palveluja, tiloja ja laitteita sekä koulutusta ja etiikkaa koskevat vaatimukset ja suositukset, joita noudattamalla voidaan tarjota hyviä osteopatiapalveluja.

Standardissa kuvataan muun muassa

  • kliininen käytäntö: osteopaatin olennaiset pätevyysvaatimukset, esitiedot, tutkimus ja löydösten tulkinta ja osteopaattiset hoidot
  • eettiset säännöt
  • koulutus: koulutusmuodot ja koulutuksen tasot, koulutuksen sisältö, opetus oppiminen ja arviointi sekä yleiset hallinnolliset vaatimukset
  • osteopatian toimintamallit.


Lisätietoja

Yleinen Teollisuusliitto YTL
DI Pertti Isoniemi
Puh. 050 5700 766
etunimi.sukunimi(at)ytl.fi

Tietoa uusista julkaisuista sähköpostitse?

Jos haluat SFS:n markkinointikirjeet mieluiten sähköpostitse, käythän tilaamassa uutiskirjeet sinua kiinnostavista aihealueista SFS:n kotisivuilta.