Lyhenteet

Verkkokauppa

Käyttöliittymän kieli: Suomeksi In English

SFS-kauppa / Ajankohtaista / SFS-EN 61340-5-3 sähköstaattisille purkauksille herkien komponenttien pakkaukset

Sähköstaattisille purkauksille herkkien komponenttien pakkausstandardia uudistettu

Sähköstaattisille purkauksille herkille komponenteille tarkoitettujen pakkausten ominaisuuksien ja vaatimusten luokittelustandardin SFS-EN 61340-5-3 toinen painos on julkaistu.

Standardissa SFS-EN 61340-5-3 määritellään ominaisuudet, jotka ESD-suojaavalla pakkauksella on oltava sähköstaattisille purkauksille herkkien komponenttien suojaamiseksi kaikissa tuotannon, kuljetuksen ja varastoinnin vaiheissa. Tekstissä esitetään myös testausmenetelmät, joita käytetään pakkausten ja pakkausmateriaalien tuote- ja materiaaliominaisuuksien arvioimisessa. Lisäksi ilmoitetaan suorituskyvyn raja-arvot.

Tämä toinen painos sisältää seuraavat merkittävät muutokset ensimmäiseen painokseen nähden:

  • Kaikki viittaukset julkaisuun ANSI/ESD STM11.13 on poistettu ja korvattu viittauksilla IEC 61340 -sarjan standardeihin.
  • Staattiselta sähköltä suojaavan pakkauksen testausmenetelmät sisältävä taulukko 1 sisältää nyt viittaukset standardeihin IEC 61340-2-3 ja 61340-4-10. Taulukkoon on lisätty uusia testausolosuhteita selventäviä huomautuksia.
  • Standardiin on lisätty uusi taulukko 3, joka koskee ESD-luokitustunnusta ja ensisijaisen toiminnon koodia.
  • Standardi perustuu kansainväliseen standardiin IEC 61340-5-3:ed2.0 (2015-07), joka on hyväksytty eurooppalaiseksi standardiksi sellaisenaan. Julkaisu sisältää suomalaisen käännöksen lisäksi alkuperäisen englanninkielisen tekstin.

Lisätietoja

SESKO ry
Ari Honkala
Puh. 09 696 391 (vaihde)
etunimi.sukunimi@sesko.fi

Kaikki sähköalan standardit SFS:stä

Kaikki sähköalan julkaisut saatavana nyt SFS:stä: Standardit voi tilata tai ladata omalle koneelle SFS Kaupasta. Ne voi liittää myös online-palveluun, jossa standardikokoelma on aina ajan tasalla. Kerromme mielellämme lisää. Ota yhteyttä: sales@sfs.fi tai puh. 09 1499 3353.


Tietoa uusista julkaisuista sähköpostitse?

Jos haluat SFS:n markkinointikirjeet mieluiten sähköpostitse, käythän tilaamassa uutiskirjeet sinua kiinnostavista aihealueista SFS:n kotisivuilta.

Ajankohtaista sosiaalisessa mediassa

Voit seurata meitä myös sosiaalisessa mediassa. Olemme näissä kanavissa:

Twitter Twiittaamme käyttäen hastageja: #standardeista #sfsedu

LinkedIn

SlideShare: esittelykalvoja

Issuu: näköislehdet ja esitteet

Facebook