Lyhenteet

Verkkokauppa

Käyttöliittymän kieli: Suomeksi In English

SFS-kauppa / Ajankohtaista / SFS-käsikirja 116 Hitsien tarkastus: rikkova ja rikkomaton aineenkoetus

Hitsien rikkomaton ja rikkova aineenkoetus - SFS-käsikirja 116 uusittu

Hitsausliitosten aineenkoetus on kattavasti standardisoitu kansainvälisesti. Standardien soveltaminen on olennainen osa hitsauksen laadunhallintaa. Hitsien tarkastukseen liittyvät keskeisimmät standardit on koottu SFS-käsikirjasarjaan 116, jonka osa 2 on nyt uusittu.

Hitsien rikkovaa aineenkoetusta käsittelevät standardit sisältyvät SFS-käsikirjan 116 osaan 2, joka on uudistettu. Kirjaan on koottu voimassa olevat hitsien makro- ja mikrohietutkimusta, veto-, isku-, taivutus-, murto- ja kovuuskokeita sekä terästen ja alumiinien hitsiluokkia koskevat standardit.

(Tuotenosto)
(Tuotenosto)

Käsikirja 116-1 sisältää tärkeimmät hitsien rikkomatonta aineenkoetusta käsittelevät standardit liittyen tarkastusmenetelmiin (UT, MT, PT, VT, RT), hyväksymisrajoihin, NDT-henkilöstön pätevöintiin ja sertifiointiin sekä hitsausvirheiden luokitteluun.

Hitsauksen sanastostandardit on koottu SFS-käsikirjaan 54 Hitsaussanasto.

SFS-käsikirja 54 Hitsaussanasto
91,00 € (alv 0%), 100,10 € (alv 10%)
kieli: suomi

Muut hitsauksen oleelliset standardit

Hitsaukseen liittyy yli 300 standardia ja muuta julkaisua. Kannattaa tutustua niihin ja varmistaa, että teillä on käytössänne uusimmat versiot.


Lisätietoja

METSTA ry
Mika Vartiainen
Puh. 09 192 31 (vaihde)
etunimi.sukunimi@metsta.fi

Tietoa uusista julkaisuista sähköpostitse?

Jos haluat jatkossa SFS:n markkinointikirjeet mieluiten sähköpostitse, käythän tilaamassa uutiskirjeet sinua kiinnostavista aihealueista SFS:n kotisivuilta.