Lyhenteet

Verkkokauppa

Käyttöliittymän kieli: Suomeksi In English

SFS-kauppa / Ajankohtaista / SFS-käsikirja 132 Teollisuuseristys

SFS-käsikirja 132 Teollisuuseristys uudistettu

SFS-käsikirja 132 sisältää teollisuuden putki-, säiliö-, laite- ja kattilalaitoseristystä käsittelevät standardit. Se antaa eristyssuunnittelussa ja -asennuksessa sekä hankinnoissa tarvittavaa tietoa. Kirja sisältää lämpö- ja kylmäeristämisen tekniikkaa, materiaaleja, testausta, suunnittelua, hankintaa ja asentamista koskevia ohjeita.

SFS-käsikirja 132:2016 Teollisuuseristys
193,00 € (alv 0%), 212,30 € (alv 10%)
kieli: suomi/englanti

SFS-käsikirja 132 sisältää teollisuuden putki-, säiliö-, laite- ja kattilalaitoseristystä käsittelevät standardit. Käsikirja antaa eristyssuunnittelussa ja -asennuksessa sekä hankinnoissa tarvittavaa tietoa kootussa muodossa. Kirja sisältää lämpö- ja kylmäeristämisen tekniikkaa, materiaaleja, testausta, suunnittelua, hankintaa ja asentamista koskevia ohjeita.

Käsikirjassa olevat standardit on laatinut PSK Standardisointiyhdistys ry:n työryhmä PSK 37, jossa on ollut edustettuna asiantuntijoita eristyssuunnittelun, eristeiden valmistuksen ja asennuksen sekä käytön alalta.

Kaikki teollisuuseristyksen SFS-standardit löytyvät SFS Kaupasta. Klikkaa sivuston yläosassa kohtaa SFS ja valitse ryhmä 27.220.10 Teollisuusputkistojen ja säiliöiden lämpöeristykset.


Lisätiedot

PSK Standardisointiyhdistys ry
Jukka Koistinen
Puh. (09) 7288 0880 (vaihde)
psk(a)psk-standardisointi.fi

Tietoa uusista julkaisuista sähköpostitse?

Jos haluat jatkossakin SFS:n markkinointikirjeet mieluiten sähköpostitse, käythän tilaamassa uutiskirjeet sinua kiinnostavista aihealueista SFS:n kotisivuilta.