Lyhenteet

Verkkokauppa

Käyttöliittymän kieli: Suomeksi In English

SFS-kauppa / Ajankohtaista / SFS Alihankinta 2016 -messuilla

SFS ja METSTA Alihankinta 2016 -messuilla Tampereella 27.-29.9.

Tervetuloa osastollemme A815! Saat kattavasti tietoa standardisointityöhön osallistumisesta ja standardisointityön etenemisestä. Erityisenä teemana esittelemme 3D CAD-malleihin perustuvaa MBD -menetelmää ja siihen liittyvää standardisointia.

Teknologioiden kehittyessä standardien hyödyntäminen ja niiden seuraaminen on olennaista uusien tuotteiden markkinoillepääsyn ja yrityksen kilpailukyvyn varmistamiseksi. Esimerkiksi lisäävään valmistukseen (3D-tulostus) liittyvän standardisoinnin seuraaminen on suomalaisille yrityksille nyt ensiarvoisen tärkeää.

Lue lisää lisäävän valmistuksen standardisoinnin tilanteesta.

Lue lisää MBD-menetelmästä ja siihen liittyvästä standardisoinnista

Alihankinta 2016

SFS ja METSTA ovat mukana Alihankinta 2016 -messuilla Tampereella 27.-29.9.2016. Tervetuloa osastollemme A815 keskustelmaan standardisointityöhön osallistumisesta, standardisointityöne etenemisestä sekä eri tavoista hankkia standardeja.

Osastollamme esitellään myös suunnittelu- ja valmistusprosessia tehostavaa, 3D CAD-malleihin perustuvaa MBD (Model based definition) –menetelmää ja siihen liittyvää standardisointia. Sieltä löydät lisäksi muun muassa hitsauksen ja NDT:n standardisoinnin tilannekatsaukset sekä voit etsiä omaan alaan liittyviä standardeja asiantuntijoiden avustuksella.

Yhteistyössä

METSTA ja Suomen Standardisoimisliitto SFS ry

Seuraa meitä Twitterissä

(at)METSTA_ry

(at)standardeista