Lyhenteet

Verkkokauppa

Käyttöliittymän kieli: Suomeksi In English

SFS-kauppa / Ajankohtaista / SFS:n asiakaspalvelu auki arkisin klo 8-16

SFS:n asiakaspalvelu auttaa

SFS:n asiakaspalvelu auttaa standardeihin liittyvissä asioissa arkipäivisin klo 8 - 16. Jos haluat tilata standardeja, ota yhteyttä sales@sfs.fi tai p. 09 1499 3353. Jos sinulla on kysyttävää standardeista, tietopalvelumme asiantuntijat auttavat mielellään. Ota yhteyttä info@sfs.fi tai puhelimitse 09 1499 3455.

Toistaiseksi emme voi myydä julkaisuja emmekä luovuttaa etukäteen tilattuja julkaisuja SFS:n toimistolla. Julkaisut voit tilata toimitettavaksi sähköpostitse tai postitse. Lisäksi SFS-kauppa palvelee vuorokauden ympäri.

SFS-kauppa auki 24/7

SFS:n verkkokauppa on auki 24/7. Täällä voit ladata tarvitsemasi standardit omalle koneelle saman tien hyväksytyn maksutapahtuman jälkeen. Verkkokaupassa voit myös tilata julkaisuja, jotka toimitetaan joko sähköpostitse tai postitse.

SFS Online - standardit aina ajan tasalla

Jos tarvitsette paljon standardeja tai käyttäjiä on useita, SFS Online -palvelu voi olla hyödyllinen apu. Palvelussa standardit ovat aina ajan tasalla ja käytettävissä internetissä 24/7.

Palvelussa standardeja päivitetään säännöllisesti, joten käyttäjällä on aina luettavissaan uusin versio tilaamistaan standardeista.SFS Onlineen voit itse valita tarvitsemasi standardikokoelman aihealueittain ja/tai yksittäin. Palveluun on mahdollista liittää SFS-, IEC-, ISO- ja ASTM-standardeja.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää. Ota yhteyttä SFS:n asiakaspalveluun puh. 09 1499 3353 tai online@sfs.fi.

SFS:n standardikirjasto

SFS:n kirjasto on toistaiseksi suljettu koronavirusepidemian vuoksi. Jos haluat tutustua standardeihin kirjastosamme, ota yhteyttä p. 09 1499 3455 ja sovi etukäteen mahdollisesta vierailusta tai vaihtoehtoisesta järjestelystä.