Lyhenteet

Verkkokauppa

Käyttöliittymän kieli: Suomeksi In English

SFS-kauppa / Ajankohtaista / SFS:n asiakaspalvelu auki arkisin klo 8-16

Monta tapaa hankkia standardeja

SFS:n asiakaspalvelu auttaa arkisin klo 8 - 16. Koronapandemian aiheuttaman erityistilanteen vuoksi puhelinpalvelumme on suljettu klo 12 - 12.45. Jos haluat noutaa standardeja SFS:n toimistolta tai käydä kirjastossamme, ota yhteyttä etukäteen.

Voit tilata standardeja sähköpostitse sales@sfs.fi tai p. 09 1499 3353. Jos haluat noutaa julkaisut SFS:n toimistolta, otathan etukäteen yhteyttä.

Jos sinulla on kysyttävää standardeista, ota yhteyttä tietopalveluumme sähköpostitse info@sfs.fi tai p. 09 1499 3455. Tietopalvelumme vastaa kysymyksiin arkisin klo 9 - 12 ja klo 12.45 - 15.

SFS-kauppa auki 24/7

SFS:n verkkokauppa on auki 24/7. Täällä voit ladata tarvitsemasi standardit omalle koneelle saman tien hyväksytyn maksutapahtuman jälkeen. Verkkokaupassa voit myös tilata julkaisuja, jotka toimitetaan joko sähköpostitse tai postitse.

SFS Online - standardit aina ajan tasalla

Jos tarvitsette paljon standardeja tai käyttäjiä on useita, SFS Online -palvelu voi olla hyödyllinen apu. Palvelussa standardit ovat aina ajan tasalla ja käytettävissä internetissä 24/7.

Palvelussa standardeja päivitetään säännöllisesti, joten käyttäjällä on aina luettavissaan uusin versio tilaamistaan standardeista.SFS Onlineen voit itse valita tarvitsemasi standardikokoelman aihealueittain ja/tai yksittäin. Palveluun on mahdollista liittää SFS-, IEC-, ISO- ja ASTM-standardeja.

Kiinnostuitko? Lue lisää tai ota yhteyttä sähköpostitse online@sfs.fi tai p. 09 1499 3353 .

SFS:n standardikirjasto

SFS:n kirjasto on toistaiseksi suljettu koronavirusepidemian vuoksi. Jos haluat tutustua standardeihin kirjastossamme, ota yhteyttä p. 09 1499 3455 ja sovi etukäteen mahdollisesta vierailusta tai vaihtoehtoisesta järjestelystä.