Lyhenteet

Verkkokauppa

Käyttöliittymän kieli: Suomeksi In English

SFS-kauppa / Ajankohtaista / Uusi SFS Kauppa standardeille

SFS:n verkkopalvelut ovat uudistuneet

SFS Online -palvelu ja verkkokauppa ovat uudistuneet. Tavoitteena on tarjota entistä käyttäjäystävällisemmät verkkopalvelut. Lisäksi standardivalikoima laajeni, kun SFS- ja ISO-standardien lisäksi sähköalan kansainväliset IEC-standardit tulivat mukaan julkaisuvalikoimaan.

Online- ja verkkokauppapalvelujen uudistamisen tavoitteena oli, että SFS voi tarjota joustavasti entistä useampia standardeja palvelujen kautta. Lisäksi niiden käytettävyyttä ja hakutoimintoja on kehitetty. Haun voi kohdentaa esimerkiksi julkaisujen sisältöön. Käyttäjiltä tulleet palautteet on otettu mahdollisuuksien mukaan huomioon kehitystyössä. He ovat myös olleet mukana testaamassa palvelua projektin eri vaiheissa.

Kaupassa kattavasti tietoa julkaisuista

Verkkokaupassa on helppo hakea julkaisujen tietoja sekä tilata standardeja, SFS-käsikirjoja ja muita julkaisuja. Useimmat standardit ovat myös ladattavissa omalle koneelle. Kauppaan on lisätty myös uusia julkaisijoita: Kansainväliset sähköteknisen alan IEC-standardit sekä useita ulkomaisia julkaisuja on nyt tilattavissa tai ladattavissa kaupasta.

Verkkokaupassa esitellään julkaisujen tietoja aiempaa kattavammin. Esimerkiksi eurooppalaisten standardien viitestandardit listataan julkaisutiedoissa. Osasta standardeja on myös esikatseludokumentti.

Nyt käytössä ovat myös kaikki suomalaiset verkkopankki- ja luottokorttimaksut. Joustoa on tullut myös yksittäisten julkaisujen lisenssimääriin: pdf-tiedostona ladattavissa oleviin julkaisuihin voi hankkia käyttöoikeuden1-5 käyttäjälle tarpeenne mukaan.

Käyttäjä voi tilata seurantapalvelun, kun ostaa standardin. Tällöin SFS lähettää sähköpostia, kun standardiin on tullut korjaus, muutos tai siitä on julkaistu uusi versio. Näin yksittäistenkin standardien käyttäjät pysyvät nykyistä helpommin selvillä standardien tilanteesta.

Rekisteröidy ensimmäisellä kerralla

Vaikka sinulla olisi ollut käyttäjätunnukset vanhaan SFS-verkkokauppaan, sinun tulee rekisteröityä uuteen palveluun. Valitettavasti emme voineet siirtää tietoja uuteen palveluun.

Tutustu ohjeisiin

Sivuston alalaidasta löydät ohjeet verkkokaupan käyttöön. Kannattaa tutustua.

Online-kokoelmaan joustavuutta ja kattavuutta

Online-palvelun hyväksi todetut toiminnallisuudet säilyvät ennallaan: Standardit ovat käytettävissä Internetissä ja aina ajan tasalla, sillä SFS ylläpitää asiakkaan standardikokoelman.

Asiakaskohtainen standardikokoelma määritellään asiakkaan omien tarpeiden perusteella. Kokoelman muodostamiseen tulee joustavuutta, kun mukaan voi valita julkaisuja aiheen mukaisesti ICS-ryhmittäin, teknisten komiteoiden perusteella sekä yksittäin.

Nyt kokoelmaan voi valita muiden kuin sähköteknisen alan SFS-standardit, ISO-standardit sekä IEC-standadrit. Myöhemmin standardikokoelmaan on mahdollista liittää mukaan kaikki sähköalan SFS-EN-standardit.