Lyhenteet

Verkkokauppa

Takaisin

SFS-EN 149 + A1

Hengityksensuojaimet. Hiukkasilta suojaavat suodattavat puolinaamarit. Vaatimukset, testaus, merkintä

Soveltamisala
Tässä eurooppalaisessa standardissa määritellään hengityksensuojaimina käytettäville suodattaville puolinaamareille asetettavat vaatimukset kun niitä käytetään suojaamaan hiukkasia vastaan muulloin kuin pakenemistarkoituksissa.
Laboratorio- ja käytännön toimivuustestit on sisällytetty vaatimustenmukaisuuden arviointiin.

Tämän julkaisun valmistelusta Suomessa vastaa Suomen Standardisoimisliitto SFS ry, puh. 09 149 9331.
Sidokset
Velvoittavat viittaukset
ISO 6941:2003 Textile fabrics -- Burning behaviour -- Measurement of flame spread properties of vertically oriented specimens
Direktiivi
89/686/EEC Henkilönsuojaimet
2016/425

http://ec.europa.eu »
Vahvistuspäivä
21.09.2009
Julkaisupäivä
08.01.2010
Painos
2
Sivumäärä
70
Julkaisun kieli
suomi/englanti
Lisätietoa
Suomen Standardisoimisliitto SFS tarjoaa tämän julkaisun maksutta käyttöönne: Koronaviruksen torjunnassa ja hoidossa tarvittavien suojavarusteiden ja lääkinnällisten laitteiden tuotantoa halutaan vauhdittaa tarjoamalla niitä koskevat standardit toistaiseksi maksutta. Euroopan komissio ja standardisointijärjestöt CEN ja CENELEC sopivat asiasta perjantaina 20.3.2020. Lue lisää https://www.sfs.fi/ajankohtaista/uutiset/standardit_tarkea_tyokalu_koronaviruksen_torjunnassa.5369.newsPIKAOHJE: Kun haluat ladata julkaisun käyttöösi veloituksetta, kirjaudu SFS:n kauppaan. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy kaupan käyttäjäksi. Julkaisun saat ladattua sen tuotetietosivulta Avaa-painikkeesta.

Takaisin