Lyhenteet

Verkkokauppa

Takaisin

SFS-EN 50380:2017

Aurinkosähköpaneelien merkintä- ja dokumentointivaatimukset

Soveltamisala
Tässä eurooppalaisessa standardissa kuvataan merkintävaatimukset, mukaan lukien nimikilpi- ja dokumentointivaatimukset, jotka koskevat ei-keskittäviä aurinkosähköpaneeleja.
Tässä eurooppalaisessa standardissa esitetään pakolliset tiedot, jotka on sisällytettävä tuotedokumentaatioon tai kiinnitettävä tuotteeseen, jotta varmistetaan tuotteen turvallinen ja virheetön käyttö. Parhaat käytännöt sisältyvät tähän asiakirjaan, jossa annetaan ohjeita lisäinformaatiosta, esimerkiksi paneelin suorituskyvystä eri säteilyvoimakkuustasoilla.
Merkinnät, mukaan lukien nimikilvet, ovat aurinkosähköpaneeleihin pysyvästi kiinnitettyä tietoa, jossa ilmoitetaan häviämättömästi asiaankuuluvan standardin vaatimat mitoitus ja muut tiedot, jotta varmistetaan tuotteen turvallinen käyttö ja kunnossapito. Dokumentaatioinformaatio on sen sijaan aurinkosähköpaneelista erillinen, tekninen kuvaus.
Tämä eurooppalainen standardi perustuu IEC- ja EN-standardeihin, joissa määritellään merkintä-, nimikilpi- ja dokumentointivaatimukset, jotka koskevat aurinkosähköpaneeleja.

Tämän julkaisun valmistelusta Suomessa vastaa SESKO ry, puh. 050 571 6048.
Sidokset
Velvoittavat viittaukset
Tässä julkaisussa ei ole velvoittavia viittauksia
Vahvistuspäivä
15.09.2017
Julkaisupäivä
20.02.2018
Painos
2
Sivumäärä
41
Julkaisun kieli
suomi/englanti

Takaisin