Lyhenteet

- A / A +

Takaisin

SFS-EN 15381

Geotekstiilit ja vastaavat tuotteet. Toiminnalliset vaatimukset päällysrakenteiden ja asfalttipäällysteiden tekemisessä

Tuote ladattavissa heti Toimitusaika on noin 1 - 2 työpäivää Toimitusaika on 3 - 5 työpäivää.
Soveltamisala
Tässä eurooppalaisessa standardissa määritellään päällysrakenteiden ja asfalttipäällysteiden rakentamisessa käytettävien metallisten tai muusta materiaalista valmistettujen geotekstiilien ja vastaavien tuotteiden ominaisuudet ja tarvittavat testausmenetelmät.
Geotekstiilien tai vastaavien tuotteiden käyttötarkoitus on täyttää yksi tai useampia seuraavista tehtävistä: lujittaminen, jännityksen vähentäminen ja eristys. Geotekstiilien ja vastaavien tuotteiden katsotaan olevan osa välirakennetta ja asfalttipäällysterakennetta.
Tämä standardi ei koske standardissa EN ISO 10318 määriteltyjä geoeristeitä.
Tässä standardissa esitetään tämän eurooppalaisen standardin mukaisen tuotteen vaatimustenmukaisuuden arviointimenettely ja tehtaan sisäiset laadunvalvontamenettelyt.
Tässä standardissa määritellään tuotteen ominaisuuksien ilmoittamista koskevat vaatimukset, jotka valmistajien ja toimittajien tulee täyttää.
HUOM. 1 Erityissovelluksissa tai kansallisissa vaatimuksissa voi olla tuotteen käyttöä tai asennusta koskevia lisävaatimuksia ja (mieluiten standardoituja)
testausmenetelmiä, mikäli vaatimukset ovat teknisesti perusteltuja eivätkä ne ole ristiriidassa eurooppalaisten standardien kanssa.

Tämän julkaisun valmistelusta Suomessa vastaa SFS Suomen Standardit, puh. 09 149 9331.
Sidokset
Velvoittavat viittaukset
ASTM A 975:1997 Standard Specification for Double-Twisted Hexagonal Mesh Gabions and Revet Mattresses (Metallic-Coated Steel Wire or Metallic-Coated Steel Wire With Poly(Vinyl Chloride) (PVC) Coating)
ASTM D 6637:2001 Standard Test Method for Determining Tensile Properties of Geogrids by the Single or Multi-Rib Tensile Method
EN 10080:2005 Steel for the reinforcement of concrete - Weldable reinforcing steel - General
Tekninen komitea
Direktiivi
89/106/EEC Rakennustuotedirektiivi
305/2011 Rakennustuotteet

http://ec.europa.eu »
Vahvistuspäivä
24.11.2008
Julkaisupäivä
12.06.2009
Painos
1
Sivumäärä
31
Julkaisun kieli
suomi
Lisätiedot
Varmista hEN Helpdeskistä, onko standardin tämä versio CE-merkintään voimassa oleva versio.

Takaisin