Lyhenteet

- A / A +

Takaisin

SFS-EN ISO 11290-2:2017

Elintarvikeketjun mikrobiologia. Horisontaalinen menetelmä Listeria monocytogenes –bakteerin ja muiden Listeria –lajien osoittamiseen ja pitoisuuden määrittämiseen. Osa 2: Pitoisuuden määritysmenetelmä

Tuote ladattavissa heti Toimitusaika on noin 1 - 2 työpäivää Toimitusaika on 3 - 5 työpäivää.
Soveltamisala
Tässä asiakirjassa määritellään horisontaalinen menetelmä
— L. monocytogenes -bakteerin pitoisuuden määrittämiseen
— Listeria-suvun bakteerien pitoisuuden määrittämiseen (mukaan lukien L. monocytogenes -bakteeri).
Tätä asiakirjaa sovelletaan
— ihmisten tai eläinten ravinnoksi tarkoitettuihin tuotteisiin
— elintarvikkeiden tuotanto- ja käsittelyalueilta otettuihin ympäristönäytteisiin.
On mahdollista, että joitain näiden lisäksi tunnettuja Listeria-suvun lajeja ei kyetä osoittamaan tai varmistamaan tällä menetelmällä. [3],[6],[9],[11]

Tämän julkaisun valmistelusta Suomessa vastaa SFS Suomen Standardit, puh. 09 149 9331.
Sisällysluettelo
Sidokset
Velvoittavat viittaukset
ISO 11133:2014 Microbiology of food, animal feed and water -- Preparation, production, storage and performance testing of culture media
ISO 11290-1:2017 Microbiology of the food chain -- Horizontal method for the detection and enumeration of Listeria monocytogenes and of Listeria spp. -- Part 1: Detection method
ISO 6887-1:2017 Microbiology of the food chain -- Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination -- Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions
Direktiivi
882/2004 Rehu- ja elintarvikelainsäädännön sekä eläinten terveyttä ja hyvinvointia koskevien sääntöjen mukaisuuden varmistamiseksi suoritetusta virallisesta valvonnasta

http://ec.europa.eu »
Vahvistuspäivä
22.06.2017
Julkaisupäivä
19.06.2018
Painos
1
Sivumäärä
68
Julkaisun kieli
suomi/englanti

Takaisin