Lyhenteet

- A / A +

Takaisin

SFS-EN 1873:2006 Kumottu

Kattojen esivalmistetut lisätarvikkeet. Yksittäisasennettavat muovista valmistetut kattovalolyhdyt

Tuote ladattavissa heti Toimitusaika on noin 1 - 2 työpäivää Toimitusaika on 3 - 5 työpäivää.
Soveltamisala
Tässä eurooppalaisessa standardissa määritellään vaatimukset kattovalolyhdyille, jotka on valmistettu muovista (esim. GF-UP, PC, PMMA, PVC) ilman jalustaa tai joissa on kattoihin asentamista varten jalusta, joka on valmistettu esim. seuraavista materiaaleista: GF-UP, PVC, teräs, alumiini tai puu. Näillä kattovalolyhdyillä järjestetään päivänvaloa alapuolella oleviin tiloihin ja sisätilojen tuuletusta käyttäen avauslaitteita.
Tämän eurooppalaisen standardin soveltamisalaan kuuluvat kattovalolyhdyt, jotka ovat aukkogeometrialtaan suorakaiteen muotoisia tai pyöreitä (ks. kuvat 1 ja 2), joiden valoaukon leveys tai halkaisija on korkeintaan 2,5 m ja pituus korkeintaan 3,0 m kattokaltevuuksilla 25° asti. Tämän asiakirjan soveltamisalaan eivät kuulu kattovalolyhdyt, jotka vaikuttavat katon kantokykyyn tai jäykkyyteen.
Tämän eurooppalaisen standardin soveltamisalaan kuuluvat kattovalolyhdyt ilman jalustaa ja kattovalolyhdyt, joihin yksi valmistaja toimittaa kaikki komponentit mukaan lukien jalustan, jotka on ostettu yhtenä tilauksena.
Tämän eurooppalaisen standardin soveltamisalaan eivät kuulu mahdolliset lisätoiminnat: tulipalossa savun- ja lämmönpoisto ja/tai pääsy katolle.
Tässä eurooppalaisessa standardissa ei ole rakentamiseen, suunnitteluvaatimuksiin ja asennusmenetelmiin liittyviä laskentoja.
HUOM. Liitteessä A on esitetty yksittäisasennettavien kattovalolyhtyjen turvallisuus-, asennus-, käyttö- ja huolto-ohjeita.

Tämän julkaisun valmistelusta Suomessa vastaa Rakennustuoteteollisuus RTT ry, puh. 09 12 991 (vaihde).
Sisällysluettelo
Sidokset
Velvoittavat viittaukset
Tässä julkaisussa ei ole velvoittavia viittauksia
Direktiivi
89/106/EEC Rakennustuotedirektiivi
305/2011 Rakennustuotteet

http://ec.europa.eu »
Vahvistuspäivä
06.03.2006
Kumouspäivä
16.06.2014
Painos
1
Sivumäärä
44
Julkaisun kieli
suomi
Lisätiedot
Varmista hEN Helpdeskistä, onko standardin tämä versio CE-merkintään voimassa oleva versio.

Takaisin