Lyhenteet

Verkkokauppa

Käyttöliittymän kieli: Suomeksi In English

SFS Kauppa / Tuoteuutiset / ASTM-standardit SFS Kaupasta

ASTM-standardit SFS Kaupasta ja online

ASTM-standardit on nyt mahdollista tilata painettuna ja pdf-tiedostona tai ladata omalle koneelle saman tien SFS:n verkkokaupassa. SFS Online -palvelussa standardit ovat aina ajan tasalla ja käytettävissä Internetissä 24/7. Palveluun voi ottaa mukaan myös ASTM-standardeja.

ASTM-standardit kattavat noin 140 teollisuudenalaa kuten teräs-, öljy-, talonrakennus-, muovi-, tekstilli- ja ympäristöalat.

Nyt löydät kaikki ASTM-standardit SFS:n verkkokaupasta: voit ladata tarvitsemasi standardin omalle koneellesi heti tai tilata painettuna tai pdf-tiedostona. Jos etsit ASTM-standardeja tietystä aiheesta, katso ylävalikosta kohta Ulkomaiset - ASTM.

Oma standardikokoelma aina ajan tasalla - SFS Online

Jos organisaatiossanne tarvitaan ASTM-standardeja laajemmin, ne voi hankkia myös kestotilauksena online-palvelun kautta. SFS Online -palvelussa standardit ovat aina ajan tasalla ja käytettävissä Internetissä 24/7.

Voitte itse valita organisaationne tarvitseman standardikokoelman aihealueittain ja/tai yksittäisistä standardeista. Kokoelmaan on mahdollista ottaa mukaan ASTM-standardien lisäksi myös SFS-, IEC- ja ISO-standardeja. SFS päivittää standardikokoelmaa säännöllisesti, joten käytössänne ovat aina ajantasaiset julkaisut.

Kiinnostuitko? Kysy lisää SFS:n asiakaspalvelusta online@sfs.fi tai puh. 09 1499 3353.