Lyhenteet

Verkkokauppa

Käyttöliittymän kieli: Suomeksi In English

SFS-kauppa / Ajankohtaista / ASTM-standardit SFS Kaupasta

ASTM-standardit SFS-kaupasta ja online

Voit tilata ASTM-standardit painettuna ja pdf-tiedostona tai ladata omalle koneelle saman tien SFS:n verkkokaupassa. SFS Online -palvelussa standardit ovat aina ajan tasalla ja käytettävissä Internetissä 24/7.

ASTM Internationalin (aiemmin the American Society for Testing and Materials) standardit kattavat noin 140 teollisuudenalaa kuten teräs-, öljy-, talonrakennus-, muovi-, tekstilli- ja ympäristöalat. Standardeja on yhteensä noin 12 000.

Nyt löydät kaikki ASTM-standardit SFS:n verkkokaupasta: voit ladata tarvitsemasi standardin omalle koneellesi heti tai tilata painettuna ja pdf-tiedostona. Jos etsit ASTM-standardeja tietystä aiheesta, katso ylävalikosta kohta Ulkomaiset - ASTM.

SFS Online - oma standardikokoelma aina ajan tasalla

Jos organisaatiossanne tarvitaan ASTM-standardeja laajemmin, ne kannattaa hankkia kestotilauksena SFS Online -palvelun kautta. Palvelussa standardit ovat aina ajan tasalla ja käytettävissänne internetissä 24/7. SFS päivittää standardikokoelmaa säännöllisesti, joten käytössänne ovat aina ajantasaiset julkaisut.

Voitte itse valita organisaationne tarvitseman standardikokoelman aihealueittain ja/tai yksittäisistä standardeista. Kokoelmaan on mahdollista ottaa mukaan ASTM-standardien lisäksi myös SFS-, IEC- ja ISO-standardeja.

Kiinnostuitko?
Tutustu ja pyydä tarjous tai kysy lisää SFS:n asiakaspalvelusta online@sfs.fi tai puh. 09 1499 3353.