Lyhenteet

Verkkokauppa

Käyttöliittymän kieli: Suomeksi In English

SFS-kauppa / Ajankohtaista / Betoniterässtandardit

Rautaisannos Suomessa käytettävistä betoniteräksistä ja betoniteräsverkoista

Uuden SFS-käsikirjan 88 Betoniteräkset ensimmäiseen osaan on koottu tärkeimmät betoniterästen ja betoniteräsverkkojen (hiiliteräkset) kansalliseen tyyppihyväksyntään liittyvät standardit.

Eurokoodit ovat Suomessa käytetty ensisijainen suunnittelujärjestelmä kantaville betonirakenteille. Teräsbetonirakenteisiin käytettävien betoniterästen ja betoniteräsverkkojen tulee olla yhteensopivia eurokoodimitoituksen kanssa ja niiden tulee täyttää ympäristöministeriön asetuksella antamat olennaiset tekniset vaatimukset. Betoniterästen ja betoniteräsverkkojen kansallisten vaatimusten täyttyminen voidaan osoittaa tuotteelle haetulla tyyppihyväksynnällä.

SFS-käsikirjan 88 osaan 1 on koottu tärkeimmät betoniterästen ja betoniteräsverkkojen kansalliseen tyyppihyväksyntään liittyvät standardit.

Käsikirja on tarkoitettu koko ketjulle betoniterästen ja betoniteräsverkkojen valmistuksesta ja betonirakenteiden suunnittelusta aina rakennusvalvontaan saakka.

Kirjan sisältö on kaksikielinen (suomi-englanti), mikä helpottaa kansainvälistä toimintaa.

Eurokoodit

Eurokoodit on koottu yhteen ryhmään SFS:n verkkokaupassa. Ne voi hankkia käyttöön myös SFS:n online-palvelussa, jolloin standardit ovat aina ajan tasalla. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä SFS:n myyntiin (sales@sfs.fi).

Lisätietoja standardisoinnista

METSTA ry
Toimitusjohtaja Hanna Järvenpää
puh. 09 19 231 (vaihde)
etunimi.sukunimi@metsta.fi