Lyhenteet

Verkkokauppa

Käyttöliittymän kieli: Suomeksi In English

SFS-kauppa / Ajankohtaista / Kauneudenhoitopalvelut

Turvallista kauneudenhoitoa standardin avulla

Kehitä kauneushoitolasi asiakkaiden turvallisuutta ja tyytyväisyyttä standardin avulla, jonka ovat laatineet kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilaiset.

SFS-EN 17226:2019 Kauneudenhoitopalvelut. Palvelun tarjoamista koskevat vaatimukset ja suositukset
87,70 € (alv 0%), 108,75 € (alv 24%)
Vahvistettu 19.07.2019, kieli: suomi/englanti

Standardin ohjeiden avulla voit parantaa asiakkaiden tyytyväisyyttä ja turvallisuutta. Standardi esittää vaatimuksia ja suosituksia ammattimaisten kauneudenhoitopalvelujen tarjoamiseen. Se kattaa myös liikkuvat palvelut kuten kotikäynnit.

Standardissa käsitellään hoitojen suorittamista, asiakaskontaktia, hygieniaa, hoitoihin liittyvien riskien arviointia, ammattietiikkaa, tilojen ja laitteiden vaatimuksia sekä hoitoihin tarvittavaa pätevyyttä. Lisäksi siinä käsitellään yrityksen pyörittämiseen liittyviä asioita kuten vakuutuksia, kemikaalien ja jätteen käsittelyä sekä palvelun ja osaamisen jatkuvaa parantamista.

Saat standardista selkeitä esimerkkejä lomakkeista. Niiden pohjalta on helppo tehdä oman kauneushoitolasi ilmeellä ja tarpeeseen lomakkeet riskinarviointiin sekä asiakkaan suostumusta ja konsultaatiota varten.

Kauneudenhoitopalveluilla tarkoitetaan standardissa sellaisia sekä kauneus että ns. hyvinvointihoitoja, joita tarjoaa hyväksytystä koulutuslaitoksesta valmistunut pätevä kosmetologi. Muut toimijat eivät voi ilmoittaa toimivansa standardin mukaisesti.

Lisätietoja standardisoinnista

Yhteinen Toimialaliitto ry (YTL)
Suvi Pasanen, asiantuntija
p. 050 328 5413
etunimi.sukunimi@ytl.fi