Lyhenteet

Verkkokauppa

Käyttöliittymän kieli: Suomeksi In English

SFS-kauppa / Ajankohtaista / Muutoksia SFS:n tietopalvelun valikoimissa

Muutoksia SFS:n tietopalvelun valikoimissa – uudet SFS-julkaisut ja direktiivipalvelu päättyvät

Uudet SFS-julkaisut -palvelu päättyy tammikuussa 2021. Sen tilalle on mahdollista tilata maksuton SFS:n luettelo. Tietoa standardeista löytyy myös SFS:n verkkosivujen, verkkokaupan ja tietopalvelun kautta. Tammikuussa päättyy myös SFS:n direktiivipalvelu.

Uudet SFS-julkaisut -palvelu

SFS:n tietopalvelu on julkaissut 12 kertaa vuodessa tietoa uusista SFS:n julkaisuista. Palvelu on ollut maksullinen. Vuoden 2021 alussa Uudet SFS-julkaisut -palvelu päättyy. Sen tilalle on mahdollista tilata maksuton, neljä kertaa vuodessa ilmestyvä SFS:n luettelo. Luetteloon kootaan vahvistetut ja kumotut SFS-standardit, uusimmat eurooppalaiset CENin julkaisut sekä WTO-tietopisteen uutiset.

SFS:n luettelot löydät myös verkkosivuiltamme. Lisäksi julkaisemmeluettelot CENin uusimmista julkaisuista aiheittain.

Tietoa standardeista on saatavilla myös SFS:n verkkokaupassa, ja kaikkiin standardeihin liittyviin kysymyksiin saat apua tietopalvelustamme. Tietopalvelun asiantuntijat auttavat arkisin klo 9 - 12 ja klo 12.45 - 15 numerossa 09 1499 3455 sekä sähköpostitse info@sfs.fi.

SFS:n kirjastossa voit tutustua standardi-, kirjallisuus-, lehti-, määräys- ja muihin tietokokoelmiin sekä tietokantoihin ja -verkkoihin. Koronapandemian aikana sovithan vierailustasi kirjastoon etukäteen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, p. 09 1499 3455.

Direktiivipalvelu

Vuoden 2021 alussa päättyy myös SFS:n tietopalvelun EU:n lainsäädännön tapahtumiin keskittynyt direktiivipalvelu.

Tietoa EU:n lainsäädäntöön liittyen on saatavilla muun muassa seuraavista lähteistä:

Direktiiveistä ja niihin liittyvistä standardeista voit tiedustella myös tietopalvelustamme tai ottamalla yhteyttä Tuomo Hirvoseen.

Lisätietoja

SFS:n tietopalvelu
Avoinna ma–pe klo 9–15
p. 09 1499 3455
info@sfs.fi

Tuomo HIrvonen
p. 09 1499 3432
etunimi.sukunimi@sfs.fi