Lyhenteet

- A / A +

Takaisin

SFS-ISO/IEC 33001:2020

Informaatioteknologia. Prosessien arviointi. Käsitteet ja sanasto

Tuote ladattavissa heti Toimitusaika on noin 1 - 2 työpäivää Toimitusaika on 3 - 5 työpäivää.
Soveltamisala
Tässä kansainvälisessä standardissa esitetään prosessien arviointiin liittyvä keskeinen sanasto. Standardissa annetaan yleiset tiedot prosessien arvioinnin käsitteistä, prossien arvioinnin soveltamisesta prosessien laatupiirteiden saavuttamisen arviointiin ja prosessien arvioinnin tulosten soveltamisesta prosessien hallinnan toteuttamiseen. Tässä kansainvälisessä standardissa on johdanto prosessien arviointia koskevaan ISO/IEC 330xx -standardisarjaan. Asiakirjassa kuvataan, miten prosessien arviointia koskevat standardisarjan osat liittyvät toisiinsa ja annetaan niiden valintaa ja käyttöä koskevaa opastusta. Lisäksi asiakirjassa kerrotaan standardisarjaan sisältyvistä vaatimuksista ja niiden soveltuvuudesta arviointien suorittamiseen.
Tämän kansainvälisen standardin lukijoiden olisi tutustuttava standardisarjan sanastoon ja rakenteeseen siten, että sen asianmukaisiin osiin voidaan viitata siinä ympäristössä, jossa arviointi on tarkoitus tehdä.
HUOM. Tässä kansainvälisessä standardissa käsitellään termejä, joita on käytetty ISO/IEC 33xx -sarjan standardeissa ISO/IEC 33001–33019, ja keskeisiä termejä, joita on käytetty sarjaan kuuluvissa muissa asiakirjoissa. Asiakirjakohtaiset termit standardeissa ISO/IEC 33020–33099 on määritelty kussakin asiakirjassa erikseen.

Tämän julkaisun valmistelusta Suomessa vastaa SFS Suomen Standardit, puh. 09 149 9331.
Sisällysluettelo
Sidokset
Velvoittavat viittaukset
Tässä julkaisussa ei ole velvoittavia viittauksia
Vahvistuspäivä
18.12.2020
Julkaisupäivä
02.11.2021
Painos
1
Sivumäärä
46
Julkaisun kieli
suomi/englanti

Takaisin