Lyhenteet

- A / A +

Takaisin

SFS-EN ISO 23275-2:en

Animal and vegetable fats and oils. Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate. Part 2: Quantification of cocoa butter equivalents (ISO 23275-2:2006)

Tuote ladattavissa heti Toimitusaika on noin 1 - 2 työpäivää Toimitusaika on 3 - 5 työpäivää.
Soveltamisala
Suomenkielistä soveltamisalaa ei ole saatavissa.

ISO 23275-2:2006 specifies a procedure for the quantification of cocoa butter equivalents (CBEs) in cocoa butter and plain chocolate by high-resolution capillary gas chromatography (HR-GC) of triacylglycerols, and subsequent data evaluation by partial least squares regression analysis.

Tämän julkaisun valmistelusta Suomessa vastaa SFS Suomen Standardit, puh. 09 149 9331.
Sisällysluettelo
Sidokset
Velvoittavat viittaukset
Tässä julkaisussa ei ole velvoittavia viittauksia
Vahvistuspäivä
30.03.2009
Julkaisupäivä
17.04.2009
Painos
1
Sivumäärä
17
Julkaisun kieli
englanti

Takaisin