Lyhenteet

- A / A +

Takaisin

SFS-EN ISO 7208:en

Skimmed milk, whey and buttermilk. Determination of fat content. Gravimetric method (Reference method)(ISO 7208:2008)

Tuote ladattavissa heti Toimitusaika on noin 1 - 2 työpäivää Toimitusaika on 3 - 5 työpäivää.
Soveltamisala
Suomenkielistä soveltamisalaa ei ole saatavissa.

ISO 7208|IDF 22:2008 specifies the reference method for the determination of the fat content of liquid skimmed milk, whey and buttermilk. It is a particularly accurate gravimetric method especially for the purpose of establishing the operating efficiency of cream separators.
ISO 7208|IDF 22:2008 also specifies the reference method for establishing correction tables for procedures with skimmed milk butyrometers.

Tämän julkaisun valmistelusta Suomessa vastaa SFS Suomen Standardit, puh. 09 149 9331.
Sisällysluettelo
Sidokset
Velvoittavat viittaukset
ISO 1042:1998 Laboratory glassware -- One-mark volumetric flasks
ISO 3889:2006 Milk and milk products -- Specification of Mojonnier-type fat extraction flasks
ISO 4788:2005 Laboratory glassware -- Graduated measuring cylinders
Vahvistuspäivä
30.03.2009
Julkaisupäivä
17.04.2009
Painos
2
Sivumäärä
18
Julkaisun kieli
englanti

Takaisin