Lyhenteet

- A / A +

Takaisin

SFS-EN ISO 21415-3:en

Wheat and wheat flour. Gluten content. Part 3: Determination of dry gluten from wet gluten by an oven drying method (ISO 21415-3:2006)

Tuote ladattavissa heti Toimitusaika on noin 1 - 2 työpäivää Toimitusaika on 3 - 5 työpäivää.
Soveltamisala
Suomenkielistä soveltamisalaa ei ole saatavissa.

ISO 21415-3:2006 specifies a method for the determination of the dry gluten content from wet gluten obtained as specified in either ISO 21415-1 or ISO 21514-2. In this method, dry gluten is obtained from wet gluten by drying in an oven.
The method can also be used to determine the moisture content of the wet gluten.

Tämän julkaisun valmistelusta Suomessa vastaa SFS Suomen Standardit, puh. 09 149 9331.
Sisällysluettelo
Sidokset
Velvoittavat viittaukset
ISO 21415-1:2006 Wheat and wheat flour -- Gluten content -- Part 1: Determination of wet gluten by a manual method
ISO 21415-2:2006 Wheat and wheat flour -- Gluten content -- Part 2: Determination of wet gluten by mechanical means
Vahvistuspäivä
20.08.2007
Julkaisupäivä
07.09.2007
Painos
1
Sivumäärä
9
Julkaisun kieli
englanti

Takaisin