Lyhenteet

- A / A +

Takaisin

SFS-EN ISO 3093:en

Wheat, rye and their flours, durum wheat and durum wheat semolina. Determination of the falling number according to Hagberg-Perten (ISO 3093:2009)

Tuote ladattavissa heti Toimitusaika on noin 1 - 2 työpäivää Toimitusaika on 3 - 5 työpäivää.
Soveltamisala
Suomenkielistä soveltamisalaa ei ole saatavissa.

ISO 3092:2009 specifies the determination of the alpha-amylase activity of cereals by the falling number (FN) method according to Hagberg-Perten.
This method is applicable to cereal grains, in particular to wheat and rye and their flours, durum wheat and its semolina.
This method is not applicable to the determination of low levels of alpha-amylase activity.
By converting the FN into a liquefaction number (LN), it is possible to use this method to estimate the composition of mixtures of grain, flour or semolina with known FNs necessary to produce a sample of a required FN.

Tämän julkaisun valmistelusta Suomessa vastaa SFS Suomen Standardit, puh. 09 149 9331.
Sisällysluettelo
Sidokset
Velvoittavat viittaukset
ISO 3696:1987 Water for analytical laboratory use -- Specification and test methods
ISO 712:2009 Cereals and cereal products -- Determination of moisture content -- Reference method
Vahvistuspäivä
15.02.2010
Julkaisupäivä
05.03.2010
Painos
2
Sivumäärä
17
Julkaisun kieli
englanti

Takaisin