Lyhenteet

- A / A +

Takaisin

SFS-EN ISO 27107:en

Animal and vegetable fats and oils. Determination of peroxide value. Potentiometric end-point determination (ISO 27107:2008, corrected version 2009-05-15 )

Tuote ladattavissa heti Toimitusaika on noin 1 - 2 työpäivää Toimitusaika on 3 - 5 työpäivää.
Soveltamisala
Suomenkielistä soveltamisalaa ei ole saatavissa.

ISO 27107:2008 specifies a method for the potentiometric end-point determination of the peroxide value, in milliequivalents of active oxygen per kilogram, of animal and vegetable fats and oils.
The method is applicable to all animal and vegetable fats and oils, fatty acids, and their mixtures, with peroxide values from 0 meq to 30 meq of active oxygen per kilogram. It is also applicable to margarines and fat spreads with varying water content. The method is not applicable to milk fats or lecithins.

Tämän julkaisun valmistelusta Suomessa vastaa SFS Suomen Standardit, puh. 09 149 9331.
Sisällysluettelo
Sidokset
Velvoittavat viittaukset
ISO 661:2003 Animal and vegetable fats and oils -- Preparation of test sample
Vahvistuspäivä
20.09.2010
Julkaisupäivä
08.10.2010
Painos
2
Sivumäärä
14
Julkaisun kieli
englanti

Takaisin