Lyhenteet

- A / A +

Takaisin

SFS-EN ISO 1211:en

Milk. Determination of fat content. Gravimetric method (Reference method) (ISO 1211:2010)

Tuote ladattavissa heti Toimitusaika on noin 1 - 2 työpäivää Toimitusaika on 3 - 5 työpäivää.
Soveltamisala
Suomenkielistä soveltamisalaa ei ole saatavissa.

ISO 1211|IDF 1:2010 specifies the reference method for the determination of the fat content of milk of good physicochemical quality.
The method is applicable to raw cow milk, raw sheep milk, raw goat milk, reduced fat milk, skimmed milk, chemically preserved milk, and processed liquid milk.
It is not applicable when greater accuracy is required for skimmed milk, e.g. to establish the operating efficiency of cream separators.

Tämän julkaisun valmistelusta Suomessa vastaa SFS Suomen Standardit, puh. 09 149 9331.
Sisällysluettelo
Sidokset
Velvoittavat viittaukset
ISO 3889:2006 Milk and milk products -- Specification of Mojonnier-type fat extraction flasks
Vahvistuspäivä
01.11.2010
Julkaisupäivä
19.11.2010
Painos
2
Sivumäärä
22
Julkaisun kieli
englanti

Takaisin