Lyhenteet

- A / A +

Takaisin

SFS-EN ISO 11747:en

Rice. Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012)

Tuote ladattavissa heti Toimitusaika on noin 1 - 2 työpäivää Toimitusaika on 3 - 5 työpäivää.
Soveltamisala
Suomenkielistä soveltamisalaa ei ole saatavissa.

ISO 11747:2012 Standard specifies a method for the determination of resistance to extrusion of milled rice kernels, parboiled or not parboiled, after cooking under specified conditions.

Tämän julkaisun valmistelusta Suomessa vastaa SFS Suomen Standardit, puh. 09 149 9331.
Sisällysluettelo
Sidokset
Velvoittavat viittaukset
ISO 712:2009 Cereals and cereal products -- Determination of moisture content -- Reference method
ISO 7301:2011 Rice -- Specification
Vahvistuspäivä
11.02.2013
Julkaisupäivä
01.03.2013
Painos
1
Sivumäärä
14
Julkaisun kieli
englanti

Takaisin