Lyhenteet

- A / A +

Takaisin

SFS-EN ISO 20483:en

Cereals and pulses. Determination of the nitrogen content and calculation of the crude protein content. Kjeldahl method (ISO 20483:2013)

Tuote ladattavissa heti Toimitusaika on noin 1 - 2 työpäivää Toimitusaika on 3 - 5 työpäivää.
Soveltamisala
Suomenkielistä soveltamisalaa ei ole saatavissa.

ISO 20483:2013 specifies a method for the determination of the nitrogen content of cereals, pulses and derived products, according to the Kjeldahl method, and a method for calculating the crude protein content. The method does not distinguish between protein nitrogen and non-protein nitrogen.

Tämän julkaisun valmistelusta Suomessa vastaa SFS Suomen Standardit, puh. 09 149 9331.
Sisällysluettelo
Sidokset
Velvoittavat viittaukset
ISO 24557:2009 Pulses -- Determination of moisture content -- Air-oven method
ISO 6540:1980 Maize -- Determination of moisture content (on milled grains and on whole grains)
ISO 712:2009 Cereals and cereal products -- Determination of moisture content -- Reference method
Vahvistuspäivä
27.01.2014
Julkaisupäivä
14.02.2014
Painos
2
Sivumäärä
17
Julkaisun kieli
englanti

Takaisin