Lyhenteet

- A / A +

Takaisin

SFS-EN ISO 6886:en

Animal and vegetable fats and oils. Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test) (ISO 6886:2016)

Tuote ladattavissa heti Toimitusaika on noin 1 - 2 työpäivää Toimitusaika on 3 - 5 työpäivää.
Soveltamisala
Suomenkielistä soveltamisalaa ei ole saatavissa.

ISO 6886:2016 specifies a method for the determination of the oxidative stability of fats and oils under extreme conditions that induce rapid oxidation: high temperature and high air flow. It does not allow determination of the stability of fats and oils at ambient temperatures, but it does allow a comparison of the efficacy of antioxidants added to fats and oils.
The method is applicable to both virgin and refined animal and vegetable fats and oils. Milk and milk products (or fat coming from milk and milk products) are excluded from the scope of this International Standard.
NOTE The presence of volatile fatty acids and volatile acidic oxidation products prevents accurate measurement.

Tämän julkaisun valmistelusta Suomessa vastaa SFS Suomen Standardit, puh. 09 149 9331.
Sisällysluettelo
Sidokset
Velvoittavat viittaukset
ISO 661:2003 Animal and vegetable fats and oils -- Preparation of test sample
Vahvistuspäivä
24.03.2016
Julkaisupäivä
29.03.2016
Painos
2
Sivumäärä
18
Julkaisun kieli
englanti

Takaisin