Lyhenteet

- A / A +

Takaisin

SFS-EN ISO 8442-9:2018:en

Materials and articles in contact with foodstuffs. Cutlery and table holloware. Part 9: Requirements for ceramic knives (ISO 8442-9:2018)

Tuote ladattavissa heti Toimitusaika on noin 1 - 2 työpäivää Toimitusaika on 3 - 5 työpäivää.
Soveltamisala
Suomenkielistä soveltamisalaa ei ole saatavissa.

ISO 8442-9:2018 specifies material and performance requirements and test method of ceramic blades of knives intended for use in the preparation of food.

Tämän julkaisun valmistelusta Suomessa vastaa Yhteinen Toimialaliitto, www.ytl.fi.
Sisällysluettelo
Sidokset
Velvoittavat viittaukset
EN 1183:1997 Materials and articles in contact with foodstuffs - Test methods for thermal shock and thermal shock endurance
EN 12875-1:2005 Mechanical dishwashing resistance of utensils - Part 1: Reference test method for domestic articles
ISO 14705:2016 Fine ceramics (advanced ceramics, advanced technical ceramics) -- Test method for hardness of monolithic ceramics at room temperature
Vahvistuspäivä
23.03.2018
Julkaisupäivä
27.03.2018
Painos
1
Sivumäärä
14
Julkaisun kieli
englanti

Takaisin