Lyhenteet

- A / A +

Takaisin

ISO/TR 25901-3:2020:fi

Hitsaus ja sen lähiprosessit. Sanasto. Osa 3: Hitsausprosessit

Tuote ladattavissa heti Toimitusaika on noin 1 - 2 työpäivää Toimitusaika on 3 - 5 työpäivää.
Soveltamisala
Teknisen raportin ISO/TR 25901 tämä osa sisältää termit ja määritelmät hitsausprosesseille, jotka on luokiteltu niiden fysikaalisten ominaispiirteiden ja asiaankuuluvan energiankantajan perusteella.
Se ei sisällä termejä ja määritelmiä hitsausprosesseille tai hitsausprosessien ja lähiprosessien erityispiirteille, jotka sisältyvät tämän teknisen raportin muihin osiin (katso Esipuhe) tai muihin ISO-standardeihin.
Teknisen raportin ISO/TR 25901 tämän osan pääosassa termit on järjestetty systemaattiseen järjestykseen. Liite A sisältää luettelon, jossa kaikki termit ovat aakkosjärjestyksessä viittauksella asiaankuuluvaan alakohtaan. Lisäksi se sisältää ranskankieliset käännökset kattaen siten kaksi kolmesta virallisesta ISO-kielestä (englanti, ranska ja venäjä).1 Lisäksi siinä annetaan tiedoksi myös saksankieliset käännökset, jotka on julkaistu Saksan jäsenyhteisön (DIN) vastuulla.
HUOM. 1 Ainoastaan termit, jotka on annettu virallisilla kielillä (englanti, ranska ja venäjä) katsotaan ISO:n termeiksi ja määritelmiksi.
HUOM. 2 Kaikki termit ja määritelmät ovat saatavissa myös osoitteessa ISO Online Browsing Platform (OBP): https://www.iso.org/obp/ui/

Tämän julkaisun valmistelusta Suomessa vastaa Metalliteollisuuden Standardisointiyhdistys ry, puh. 09 19 231 (vaihde).
Sisällysluettelo
Sidokset
Velvoittavat viittaukset
Tässä julkaisussa ei ole velvoittavia viittauksia
Vahvistuspäivä
30.04.2020
Julkaisupäivä
19.05.2020
Painos
1
Sivumäärä
93
Julkaisun kieli
suomi/englanti

Takaisin