Lyhenteet

- A / A +

Takaisin

SFS-EN ISO 34101-2:2020:en

Sustainable and traceable cocoa. Part 2: Requirements for performance (related to economic, social and environmental aspects) (ISO 34101-2:2019)

Tuote ladattavissa heti Toimitusaika on noin 1 - 2 työpäivää Toimitusaika on 3 - 5 työpäivää.
Soveltamisala
Suomenkielistä soveltamisalaa ei ole saatavissa.

This document specifies performance requirements related to economic, social and environmental aspects for sustainable cocoa bean production, including post-harvest processes, if applicable.
NOTE Post-harvest processes include pod-breaking, fermentation, drying, sorting, packing, transport and storage of cocoa beans.
Only organizations that fulfil both the cocoa sustainability management system requirements of either ISO 34101-1 or ISO 34101-4:2019, Annex A or B, and the performance requirements of this document can claim their cocoa beans have been sustainably produced.

Tämän julkaisun valmistelusta Suomessa vastaa SFS Suomen Standardit, puh. 09 149 9331.
Sisällysluettelo
Tuoteryhmä(t)
Sidokset
Velvoittavat viittaukset
ISO 34101-1:2019 Sustainable and traceable cocoa -- Part 1: Requirements for cocoa sustainability management systems
Tekninen komitea
Vahvistuspäivä
03.07.2020
Julkaisupäivä
07.07.2020
Painos
1
Sivumäärä
27
Julkaisun kieli
englanti

Takaisin