Lyhenteet

- A / A +

Takaisin

SFS-EN ISO 34101-1:2020:en

Sustainable and traceable cocoa. Part 1: Requirements for cocoa sustainability management systems (ISO 34101-1:2019)

Tuote ladattavissa heti Toimitusaika on noin 1 - 2 työpäivää Toimitusaika on 3 - 5 työpäivää.
Soveltamisala
Suomenkielistä soveltamisalaa ei ole saatavissa.

This document specifies high-level requirements for management systems for sustainable cocoa bean production, including post-harvest processes, if applicable, and traceability of the sustainably produced cocoa beans within the organization producing the cocoa beans.
NOTE 1 Post-harvest processes include pod-breaking, fermentation, drying, sorting, packing, transport and storage of cocoa beans.
Only organizations that fulfil both the cocoa sustainability management system requirements of either this document or ISO 34101-4:2019, Annex A or B, and the performance requirements of ISO 34101-2 can claim their cocoa beans have been sustainably produced.
NOTE 2 ISO 34101-4 specifies the requirements for cocoa sustainability management systems at entry and medium levels.

Tämän julkaisun valmistelusta Suomessa vastaa SFS Suomen Standardit, puh. 09 149 9331.
Sisällysluettelo
Tuoteryhmä(t)
Sidokset
Velvoittavat viittaukset
Tässä julkaisussa ei ole velvoittavia viittauksia
Tekninen komitea
Vahvistuspäivä
03.07.2020
Julkaisupäivä
07.07.2020
Painos
1
Sivumäärä
55
Julkaisun kieli
englanti

Takaisin