Lyhenteet

- A / A +

Takaisin

SFS-EN ISO 10272-2:2017

Elintarvikeketjun mikrobiologia. Horisontaalinen menetelmä Campylobacter-suvun bakteerien osoittamiseen ja lukumäärän määrittämiseen. Osa 2: Pesäkelaskentamenetelmä

Tuote ladattavissa heti Toimitusaika on noin 1 - 2 työpäivää Toimitusaika on 3 - 5 työpäivää.
Soveltamisala
Tässä asiakirjassa määritellään horisontaalinen menetelmä Campylobacter-suvun bakteerien lukumäärän määrittämiseen. Sitä voidaan soveltaa
— ihmisten ravinnoksi tarkoitettuihin tuotteisiin
— eläinten rehuksi tarkoitettuihin tuotteisiin
— elintarvikkeiden ja rehujen tuotanto- ja käsittelyalueilta otettuihin ympäristönäytteisiin
— alkutuotannon näytteisiin, kuten eläinten ulosteisiin, pölynäytteisiin ja sivelynäytteisiin.

Tämän julkaisun valmistelusta Suomessa vastaa SFS Suomen Standardit, puh. 09 149 9331.
Sisällysluettelo
Sidokset
Velvoittavat viittaukset
ISO 11133:2014 Microbiology of food, animal feed and water -- Preparation, production, storage and performance testing of culture media
ISO 6887-1:2017 Microbiology of the food chain -- Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination -- Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions
ISO 6887-2:2017 Microbiology of the food chain -- Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination -- Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products
Direktiivi
882/2004 Rehu- ja elintarvikelainsäädännön sekä eläinten terveyttä ja hyvinvointia koskevien sääntöjen mukaisuuden varmistamiseksi suoritetusta virallisesta valvonnasta

http://ec.europa.eu »
Vahvistuspäivä
04.08.2017
Julkaisupäivä
27.10.2020
Painos
1
Sivumäärä
49
Julkaisun kieli
suomi/englanti

Takaisin