Lyhenteet

Verkkokauppa

Käyttöliittymän kieli: Suomeksi In English

SFS-kauppa / Ohjeet / Videot

Videot

Rekisteröityminen

Kun haluat ostaa julkaisuja SFS:n verkkokaupasta, sinun tulee rekisteröityä käyttäjäksi. Julkaisujen viite- ja hintatietoja voi selata ilman rekisteröitymistä tai kirjautumista. SFS:n verkkokauppaan voi rekisteröityä toimivalla sähköpostiosoitteella.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Julkaisujen ostaminen

SFS:n verkkokaupasta voit tilata ja ladata useimpia SFS-, IEC-, ISO- ja ASTM-standardeja omalle koneelle. Standardien lisäksi pdf-muodossa on hankittavissa tekniset raportit (TR) ja spesifikaatiot (TS) sekä CWA-dokumentit.

Voit tilata myös tuotteita, joista ei ole ladattavaa julkaisua, kuten SFS-käsikirjat, jotkin ulkomaiset standardit sekä RAL-värikartat. Lisäksi SFS:ltä voi tilata muiden maiden kansallisia standardeja sekä muita ulkomaisia standardeja ja vastaavia julkaisuja. Näiden tuotteiden saatavuudesta antaa tietoja SFS:n asiakaspalvelu (puhelimitse 09 1499 3353 tai sähköpostilla sales@sfs.fi). Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-16.


Tutustu SFS Onlineen

SFS Online -palvelussa standardit ovat aina ajan tasalla ja käytettävissä internetissä 24/7. Voitte itse valita tarvitsemanne standardikokoelman aihealueittain ja/tai yksittäin. Palveluun on mahdollista liittää SFS-, IEC-, ISO- ja ASTM-standardeja. SFS päivittää standardikokoelmaa säännöllisesti.

Lue lisää online-palvelusta

Pääkäyttäjällä enemmän irti SFS Onlinesta

Online-palvelun tilaajalla on mahdollisuus nimetä organisaatiolle oma pääkäyttäjä, joka hallinnoi palvelua.

Pääkäyttäjä voi muokata organisaation tietoja, luoda uusia käyttäjiä, tehdä tarjouspyyntöjä ja lisätä palvelun etusivulle omia tekstejä ja linkkejä. Pääkäyttäjiä voi olla enemmän kuin yksi.