Lyhenteet

Verkkokauppa

Käyttöliittymän kieli: Suomeksi In English

SFS-kauppa / Online-palvelu / SFS Online: käyttöoikeusmaksut

Käyttöoikeusmaksut

1. SFS-standardit aiheen mukaisesti ryhmittäin

Jos olette valinneet online-kokoelmallenne SFS-standardeja aiheen mukaisesti ryhmittäin, käyttöoikeuden hinnoittelussa on kaksi vaihtoehtoa.

  1. Aloitusmaksu ja veloitus päivityksistä
    Aloitusmaksu on kertamaksu, joka perustuu kokoelman arvoon sekä laajuuteen. Uudet julkaisut lisätään päivitysten yhteydessä kokoelmaan. Ne veloitetaan kulloinkin voimassa olevan SFS:n hinnaston mukaan siten, että lisenssien määrä vaikuttaa kokoelmaan listättävien uusien julkaisujen hintaan tiettyjen kertoimien mukaisesti. Esimerkiksi jos lisenssejä on 3, veloitukseen vaikuttava kerroin on 2. Jos lisenssejä on 4, kerroin on 2,5.

  2. Vuosimaksu
    Online-palvelun käyttöoikeudesta veloitetaan vuosimaksu, joka sisältää palvelun käyttöönottohetkellä voimassa olevan kokoelman käyttöoikeuden sekä vuoden aikana kokoelmaan tulevat päivitykset. Vuosimaksuun vaikuttavat kokoelman arvo ja laajuus sekä lisenssien lukumäärä.


2. Yksittäiset SFS-standardit

Jos olette valinneet online-kokoelmallenne yksittäisiä SFS-standardeja, käyttöoikeudesta veloitetaan vuosimaksu, joka sisältää kokoelman aloitushetkellä voimassa olevien julkaisujen käyttöoikeuden sekä kokoelmaan tulevat päivitykset. Vuosimaksuun vaikuttavat kokoelman arvo ja laajuus sekä käyttäjälisenssien lukumäärä.


3. IEC-, ISO- ja ASTM-standardit

Kun kokoelmallenne kuuluu IEC-, ISO- tai ASTM-standardeja, kokoelman käyttöoikeudesta veloitetaan vuosimaksu, joka sisältää kokoelman aloitushetkellä voimassa olevien julkaisujen käyttöoikeuden sekä kokoelmaan tulevat päivitykset. Vuosimaksuun vaikuttavat kokoelman arvo ja laajuus sekä IEC- ja ISO-standardeissa lisenssien lukumäärä ja ASTM:ssä standardeja käyttävien toimipisteiden lukumäärä.


4. Palvelun ylläpitomaksu

Online-palvelun käytöstä veloitetaan käyttöoikeusmaksun lisäksi ylläpitomaksu 50 - 450 euroa/vuosi. Maksun suuruus riippuu standardikokoelmanne arvosta.


Lisätietoa Online-palvelun hinnoittelusta

Jos haluat lisätietoa Online-palvelun hinnoittelusta, ota yhteyttä SFS:n asiakaspalveluun (sales@sfs.fi tai puh. 09 1499 3353). Kerromme mielellämme lisää.