Lyhenteet

Verkkokauppa

Käyttöliittymän kieli: Suomeksi In English

SFS-kauppa / Online-palvelu / SFS Online: Standardikokoelma aina ajan tasalla

Standardit aina ajan tasalla

SFS Online -palvelussa standardeja päivitetään säännöllisesti vähintään kerran viikossa, kun uusia standardeja vahvistetaan ja julkaistaan. Samalla palveluun päivitetään standardeihin mahdollisesti tehdyt korjaukset ja lisäykset sekä käännökset.

Palvelun käyttäjän yhteyshenkilölle ilmoitetaan sähköpostitse, kun omaan kokoelmaan on julkaistu uusia standardeja, lisäyksiä tai korjauksia julkaisuihin. Lisäksi kerrotaan, mitkä kokoelman standardit on kumottu.

Tiedot uusista ja kumotuista julkaisuista näkyvät myös palvelussa asiakkaan omalla sivustolla sekä jokaisen julkaisun tuotetiedoissa. Kun kirjaudut sisään SFS Onlineen, listautuu etusivulle tilaamaanne kokoelmaan viimeksi päivittyneet uudet julkaisut sekä viimeisimmällä vahvistuskierroksella kumotut.

Jokaisella julkaisijalla (SFS, IEC, ISO, ASTM) on oma päivityspäivänsä, joten listaukset elävät viikonpäivien mukaan. Voit aina tarkastella laajempaa listaa viimeisen viikon tai kuukauden aikana päivittyneistä klikkaamalla "Näytä lisää uusia julkaisuja" tai "Näytä lisää kumottuja julkaisuja". Listauksia voi rajata julkaisijan mukaan ja järjestää vahvistuspäivän, tunnuksen tai otsikon mukaan.

Listaukset koskevat tilattua julkaisukokoelmaa. Hakutoimintojen kautta on mahdollista tarkastella kaikkia jonakin aikana julkaistuja standardeja ja rajata hakua esimerkiksi tuoteryhmän mukaan.