Lyhenteet

Verkkokauppa

Käyttöliittymän kieli: Suomeksi In English

SFS Kauppa / Online-palvelu / SFS Online: Oma standardikokoelma

Oma standardikokoelma online-palvelussa

SFS Online -palveluun voitte valita tarvitsemanne standardikokoelman.

Palveluun on mahdollista liittää suomeksi ja englanniksi julkaistuja

  • SFS-standardeja (SFS, SFS-EN, SFS-EN ISO, SFS-ISO)
  • sähköalan SFS-standardeja (SFS, SFS-EN, SFS-IEC)
  • IEC-standardeja
  • ISO-standardeja
  • ASTM-standardeja ja
  • muita vastaavia julkaisuja kuten tekniset raportit (TR), tekniset spesifikaatio (TS) ja harmonisointiasiakirjat (HD).

Voitte muodostaa oman kokoelmanne standardien aihealueittain, standardien valmistelusta vastaavien komiteoiden mukaisissa ryhmissä ja/tai yksittäisistä julkaisuista.

Verkkokaupassa yksittäisten julkaisujen tiedoissa on kerrottu aihealue(et) ja tekninen komitea, johon ao. julkaisu kuuluu.

Kaikki aihealueet löytyvät SFS Kaupan yläosasta: Esimerkiksi SFS-julkaisuiden aihealueet löytyvät ylävalikosta painikkeen SFS kautta. Huomaathan, että sähköalan SFS-julkaisut ja muiden alojen SFS-julkaisut löytyvät omista aihealueistaan eri välilehdiltä. Vastaavasti ISOn ja IEC:n aihealueet löydät sivun yläreunan valikoista ISO ja IEC. ASTM-standardit löytyvät kohdasta Ulkomaiset.


Tarjouspyyntö standardikokoelmasta?

Jos kiinnostuit SFS Online-palvelusta, voit pyytää tarjouksen haluamasi standardikokoelman online-käytöstä tarjouspyyntölomakeella. Tarjouspyynnön täyttämistä varten tulee rekisteröityä ja kirjautua SFS Kauppaan.

SFS:n asiakasvastaavat ottavat sen jälkeen yhteyttä, jotta voitte keskustella tarkemmin online-palvelusta ja saat tarjouksen tarvitsemastanne standardikokoelmasta.